Termeni și condiții de utilizare

Acest website a fost creat cu scopul de a furniza informații generale despre FARMASIB (numele companiei doar) , marca înregistrată a companiei FARMASIB S.R.L cu sediu social in Str. Nicolae Balcescu, Nr 53, Sibiu, jud.Sibiu. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile noastre detaliate în paragrafele urmatoare, deoarece utilizarea acestui site implică consimțământul dumneavoastră cu privire la aceștia.  Conținutul integral al acestui site poate suferi modificări la orice moment și este furnizat “ca atare”, fără nicio garanție. Termenii și condițiile prevăzute în acest document, cât și în orice alt act normativ, lege sau regulament care se aplică și guvernează acest site, Internetul sau World Wide Web se aplică tuturor utilizatorilor acestui site.

Orice conținut vizualizat sau citit pe acest site trebuie considerat protejat prin drepturi de proprietate intelectuală, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel, și nu poate fi utilizat decât conform condițiilor stipulate în acest document sau în alte texte de pe site.

1. Proprietatea și drepturile de autor:

Intreg conținutul, incluzând fără limitare toate textele și imaginile site-ului găsit la adresa www.farmasib.ro precum și la toate subadresele acesui domeniu este proprietatea exclusivă a societații FARMASIB S.R.L. care își rezervă toate drepturile obținute în acest sens. Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original. Utilizarea conținutul site-ului www.farmasib.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date în alte scopuri decat cele personale, necomerciale, este interzisă fără obținerea unei permisiuni scrise din partea FARMASIB S.R.L și va fi sancționată în judecată prin instanțele penale, conform legilor aflate în vigoare.

2. Comenzi și cereri:

Cererile de informare pot fi prin e-mail sau telefon. FARMASIB S.R.L nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete. Informațiile sau datele cu caracter personal furnizate de Client vor fi prelucrate în conformitate cu termenii Politicii de Confidențialitate.

3. Utilizare responsabilă:

Utilizarea Site-ului pentru afișarea sau transmiterea de materiale amenințătoare, false, înșelătoare, abuzive, licențioase, obscene, instigatoare sau profanatoare, sau orice alt tip de material care ar putea încuraja comportamente ilegale sau încălcarea legii este strict interzisă pe întreg domeniul site-ului, inclusiv în secțiunile de „Comentarii”.

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfașurați activități de tip cracking, hacking sau altele care pun în pericol buna funcționare a site-ului sau a serverului. Orice încercare de a­ modifica conținutul site-ului www.farmasib.ro sau de a afecta funcționarea serverului care găzduiește site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudă și va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

4. Confidențialitatea datelor cu caracter personal:

Orice informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail pe care le furnizați pe Site-ul nostru prin e-mail sau prin alte mijloace vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate și conform legilor în vigoare. Orice alte comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, cum ar fi întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje similare, vor fi considerate ca fiind necofidențiale și neprotejate de drepturile de proprietate intelectuală.

5. Legături către alte site-uri:

Site-ul www.farmasib.ro poate conține legături (link-uri) către alte site-uri sau alte resurse. Aceste link-uri vă sunt oferite pentru a le utiliza doar în cazul în care doriți acest lucru. Accesarea lor este pe riscul dumneavoastră. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

6. Limitări și excluderi de răspundere:

FARMASIB S.R.L își asumă dreptul de a face modificări la aceste prevederi fără altă notificare. Când se accesează acest capitol de pe site, se parcurge varianta cea mai nouă. FARMASIB S.R.L nu este responsabil pentru nicio daună, de orice natură, aparută direct sau indirect ca urmare a accesării sau navigării în site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, fișiere, imagini, video sau audio). Conținutul site-ului www.farmasib.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, FARMASIB S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare.

Orice litigiu apărut va fi rezolvat prin înțelegere intre cele două părți pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată romane.

Scroll to Top