Card de fidelitate​

Cardul de fidelitate vă permite să obțineți o reducere de 10% la suma totală plătită în numerar sau cu card bancar pentru orice produs achiziționat în farmaciile Farmasib.

·       Cardul nostru este unul nenominal, nefiind asociat cu niciun fel de informații ale posesorului
·       Termenul de valabilitate al cardului este nelimitat
·       Promoția cardului este valabilă și în cazul rețetelor compensate
·       Reducerea oferită de acest card nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri deja existente
·       Reducerea se aplică produselor doar cu condiția ca prețul final, de vânzare cu amănuntul (rezultat în urma discountului acordat) să nu fie egal, sau să scadă sub costul de achiziție, conform reglementărilor legale în vigoare.
·       Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala la oricare farmacie Farmasib, solicitându-se înlocuirea acestuia.
·       Falsificarea acestui card se pedepsește conform legilor în vigoare.
·       Reducerile oferite prin card nu pot fi aplicate ulterior momentului cumpărăturii. Prin urmare, dacă posesorul de card nu prezintă cardul la ghișeu înainte de efectuarea achiziției, nu va putea beneficia de reduceri.

Cardul va fi primit de cumpărător la cerere în urma unei vizite în una din locațiile noastre. În următoarele vizite în farmaciile noastre, posesorul de card trebuie să-l prezinte farmacistului în momentul efectuării de cumpărături, pentru a putea beneficia de reducerea oferită.
Pentru orice nelămuriri vă stam la dispoziție telefonic la numărul: 0269 217 897 sau fizic la una din locațiile noastre.

Scroll to Top