Regulament de utilizare al cardului "Farmacia 24"

Programul de fidelizare “CARD DE FIDELITATE FARMASIB” este proprietatea S.C. FARMASIB S.R.L. si se adreseaza persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani.

Cardul va fi primit de cumparator la cerere.


In momentul efectuarii de cumparaturi in Farmaciile FARMASIB, posesorul de card trebuie sa-l prezinte farmacistului, pentru a putea beneficia de facilitatile oferite. Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala la oricare Farmacie FARMASIB, solicitindu-se inlocuirea acestuia. Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare.

In calitate de emitent, S.C. FARMASIB S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda in orice moment valabilitatea “Cardului de Fidelitate”.

S.C. FARMASIB S.R.L. are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului de fidelizare. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de S.C. FARMASIB S.R.L. cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului din toate farmaciile FARMASIB, intr-un loc vizibil.MECANISMUL DE ACORDARE A REDUCERII:

Participantul beneficiaza de reduceri din farmaciile FARMASIB la toate categoriile de produse. Posesorul de card, care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu prezinta cardul la ghiseu, nu va putea beneficia de aceste reduceri. Cardul nu permite oferirea reducerii ulterior momentului cumparaturii. Orice reducere aplicate, in cadrul programului de fidelitate se supun urmatoarelor conditii:

  • Reducerea se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final, de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discountului acordat) sa nu fie egal, sau sa scada sub costul de achizitie, conform reglementarilor legale in vigoare.
  • Cardul de fidelitate este nenominal, este un card cu reducere directa si se utilizeaza pentru accesul la o reducere de 10% la suma achitata numerar,sau card bancar, pentru orice produs achizitionat din faraciile FARMASIB (inclusiv in cazul retelor compensate, numai pentru valoarea de plata). Reducerea de 10% nu se cumuleaza cu alte promotii si reduceri.
  • Programul de fidelizare se aplica atat la sediul central al farmaciei:- str. Nicolae Balcescu nr. 53 (Farmacia 24), cat si la punctul de lucru: – str. Maramuresului nr. 29.
  • Posesorii de card pot obtine informatii la programul de fidelizare accesind acest site.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la telefon: 0269 – 21 78 97, la email: office@farmasib.ro sau la adresa: Str. Nicolae Balcescu nr. 53, Sibiu.